‘Setmana Solidària Mediolanum’: quan els desitjos es fan realitat

Per primera vegada la fundació Acció Solidària Contra l’Atur participem en la ‘Setmana Solidària Mediolanum, de Mediolanum Aproxima, un projecte solidari del banc Mediolanum. Aquest any celebra la seva 5a Ed. amb un lema molt emotiu: quan els desitjos es fan realitat.

Gràcies al repte liderat a www.migranodearena.com per una de les Family Bankers de l’entitat, la Yolanda, som una de les causes socials que formem part d’aquesta nova edició.

El repte ‘Aconseguim crear treball digne. Ajuda’ns a enfortir a les persones per a sortir de la situació de precarietat laboral o d’atur impulsant els seus projectes d’autoocupació’ pot semblar difícil però no impossible. Es pot fer! Ella, com nosaltres, així ho creu. I per aquest motiu ja ha posat el seu granet de sorra. Sumar-se a la causa amb la qual treballa la nostra Fundació! L’ajudes? Ens ajudes?

Coneix tots els detalls del seu repte aquí. Tens fins al 30 de novembre per aconseguir que la Yolanda ho assoleixi. A més, la teva aportació serà doble, ja que la Delegació de la Fundació Mediolanum doblarà la recaptació de les iniciatives dirigides a la infància que assoleixin donacions d’entre 2.000 € i 5.000 €.

Gràcies Yolanda!

Share This