Sensibilització i mobilització social

Des de la fundació volem una societat on tothom pugui comptar amb un treball que li permeti viure dignament.

Participem i col·laborem amb diferents entitats i plataformes per sensibilitzar sobre la importància de fomentar el treball digne.

Donem suport a les entitats dedicades a millorar les necessitats socials en general i la defensa de treball digne en particular.

Altres maneres de col·laborar

UN CAFÈ PER EMPRENDRE

Per donar a conèixer el nostre projecte entre persones emprenedores i recaptar fons per crear llocs de treball digne, l’any 2019 vàrem transformar l’empenta del cafè en una empenta econòmica real. Hi col·laboren Cafès Novell i diferents espais de coworking.

COL·LABORA

#AIXEQUEMPERSIANES

Per garantir la supervivència dels negocis de les persones emprenedores que han cessat temporalment la seva activitat a causa de la COVID-19, hem posat en marxa una línia de préstecs extraordinaris sense interessos destinats a aquestes persones.

COL·LABORA

TREBALL DECENT

Formem part de la plataforma “Per un treball decent” i treballem per proclamar la necessitat d’aconseguir els canvis que fan falta en el nostre món per al treball decent i digne, i sensibilitzar polítics, sindicats, patronals i conjunt de la societat. www.treballdecent.cat/

SABER MÉS