Ripa Darts, quatre anys d’evolució del negoci

L’any 2018 la Sandra Ortiz va obrir Ripa Darts a Terrassa, i ara parlem de nou amb ella per a conèixer com evoluciona el projecte.

Sandra, des del seu plantejament, fins al dia d’avui. Com ha evolucionat Ripa Darts?
L’evolució a estat espectacular i cada dia va creixent a poc a poc, ja que és l’única botiga d’aquest tipus a Catalunya. Estic contenta perquè cada vegada s’inicia una major quantitat de persones a practicar aquest bonic esport dels dards. La meva meta també és que part de les persones joves i no tan joves s’iniciïn en això i tinguin una distracció en les seves estones lliures en comptes d’estar pel carrer, ja que la pràctica d’aquest esport no té edat per a això i és un bon mètode de distracció i gaudi.

Ens pots presentar Ripa Darts en l’actualitat?
És una empresa dedicada a la venda i distribució d’accessoris, material de dards, billars i equipaments esportius personalitzats. Disposo d’un ampli catàleg virtual en la mateixa app -creada per nosaltres mateixos des de 0 -la qual inclou informació sobretot el relacionat en esdeveniments i tornejos de dards on assistim amb el nostre estand per a tornejos i fires esportives. Apropant, informant i relacionant una mica més als jugadors de dards en diferents punts geogràfics del nostre país. L’App està repleta d’articles de material/articles de dards i articles Billar.

Quins serveis ofereixes?
En el meu recorregut i àmplia experiència que m’avala en el món dels dards “Ajudem, inspirem i oferim entreteniment i assessorament de qualitat per a jugador@s de tota mena, sigui Novell – Amateur – Avançat o Experimentat per a intentar potenciar aquest bonic esport, ja que socialitzem directament amb cadascun d’ells en una atenció totalment personalitzada amb cada jugador@ ajudant i assessorant en la mesura del possible amb la nostra experiència i idees en les quals creem, comunicant de manera creativa i eficient tots els nostres productes i serveis”.

Com valores aquests 4 anys d’experiència?
Bé, en realitat porto bastant més de 4 anys, el dia 16 de juliol d’enguany vaig fer 8 anys. La valoració en aquests anys ha estat bastant bona, fins i tot en pandèmia, ja que gràcies a l’aplicació i venda en línia he pogut subsistir a aquest gran cop que ens ha vingut a tots. Sempre se surt afectat d’una crisi, això és clar, però de moment aquí segueixo i espero poder continuar moltíssims més anys al capdavant i recuperar-me com més aviat millor.

Com has afrontat la crisi que hem tingut i que seguim tenint?
Aquesta és una pregunta una mica complicada, la veritat. Com anteriorment he dit, he pogut subsistir a aquest dur cop gràcies a la venda en línia, ja que en pandèmia els jugador@s no podien sortir al carrer i llavors efectuaven les seves compres a través de l’app mòbil per a poder efectuar el seu joc en el seu domicili, això és ho bo que té aquest esport que, des de la teva mateixa casa, pots jugar contra qualsevol persona del món gràcies a l’ús del joc en línia en dianes.
Així i tot, siguem realistes, ho he passat malament, com moltíssimes empreses, però almenys la facturació efectuada en pandèmia m’ha ajudat a cobrir les despeses, i he pogut evitar demanar ajudes, ja que la idea era no endeutar-me.

Quins projectes de futur tens?
El meu pla de futur és poder continuar donant aquest servei als jugadors i aficionats a aquest esport i, si pot ser, ampliar una mica més el nostre estoc a la botiga física, a causa de la demanda que tinc d’articles.
I una de les coses que més il·lusió em faria seria poder adquirir el local en el qual estic situada, ja que és de lloguer i m’agradaria tenir-ho en propietat per la seva ubicació, que és perfecta per al treball que desenvolupo, però clar no disposo d’aquests diners i haig d’esperar de moment.

Recomanaria, sens dubte, Acció Solidària Contra l’Atur a altres persones que necessitin finançament per als seus projectes de negocis. La fundació fa un treball extraordinari. Jo, si fos necessari, tornaria a contactar amb vosaltres novament i no descarto fer-ho aviat una altra vegada, si és possible. L’atenció prestada per vosaltres cap a les persones és excepcional, feu una gran labor i la vostra ajuda no té preu. La labor solidària que feu és impol·luta, això és indiscutible.

Si sou aficionats o us voleu iniciar en el món dels dards o billars, us podeu dirigir a:

RIPA DARTS
Alexandre Galí, 77, Local 15 (Mercat de Can Boada)
08225 – Terrasa

Fons de solidaritat

Si tú també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest …

Share This