Albert Ferrer i Ferran Maicas de Barcelona presenten un projecte d’autoocupació per posar en marxa el Restaurant Bambarol, al C/ Santaló 19-21 de Barcelona. Ambdós tenen experiència en el món de la restauració en restaurants de prestigi que els ajudarà a donar a la seva cuina un segell de qualitat.

10625074_703551679737492_8580066630004394031_nVolen oferir un servei de barra gastronòmic de cuina mediterrània, amb una relació directa entre el cuiner creador i el client, i una oferta o tipus de servei exclusiu i innovador a la zona a on estarà. Tenen previst oferir el servei de tarda-nit apostant per un tracte excel·lent amb el client, creativitat en l’oferta gastronòmica i en la qualitat dels productes.

Amb aquest projecte es creen 6 llocs de feina estables a jornada complerta, ampliables en un futur segons el volum de treball.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per adequar el local i ASCA els concedeix un microcrèdit sense interès de 15.000€ a retornar en 36 quotes.

Sort i força amb el projecte!