Què tenen en comú La Caníbal, Sakura Palace i Som Confort Solar?

Els inicis de qualsevol projecte de negoci són difícils. Però per a algunes persones, les que estan i se senten acompanyades, en són una mica menys. L’Amanda Cuesta, la Nini Johanna Serna i l’Andrés Cano en són un exemple.

Actualment, totes elles continuen al capdavant de les seves idees de negoci. Idees que varen transformar en projectes en el seu dia. I projectes que varen fer reals impulsats, en part, econòmicament per la fundació Acció Solidària Contra l’Atur.

L’Amanda Cuesta com a sòcia de la cooperativa de treball associat La Caníbal. Entitat sense ànim de lucre, la llibreria de la qual van obrir fa vuit anys, i que des del 2018 funciona també com a oficina de producció de projectes i serveis editorials.

La Nini Johanna com a propietària i treballadora del centre de bellesa Sakura Palace a Tarragona. Negoci que va obrir fa dos anys, en plena pandèmia i, que malgrat les dificultats que ha superat té al cap expandir-se en un futur no gaire llunyà a Reus.

I l’Andrés Cano com a soci fundador de la cooperativa Som Confort Solar. Amb la que contribueix a la construcció d’un nou model energètic, més sostenible, just i en mans de la ciutadania. Avui en dia ja ha generat 19 llocs de treball.

Dimarts, 17 de maig del 2022, totes tres varen ser entrevistades pel Josep Cuní en el seu programa Aquí, amb Josep Cuní” de la Ser Catalunya. Juntament amb la presidenta de la fundació Acció Solidària Contra l’Atur, l’Adriana Casademont, varen donar veu a la seva experiència amb l’entitat: com i per què van fer la sol·licitud de préstec sense interessos per fer realitat el seu projecte, la relació que varen establir amb els seus tutors, l’acompanyament dels voluntaris, i de l’equip tècnic, la importància de la “Roda de la Solidaritat”.

Escoltar l’Amanda, la Nini i l’Andrés és una prova de què a Acció Solidària Contra l’Atur, treballem per donar molta feina.

Escolta l’entrevista sencera aquí.

Share This