Presentació presidenta, Adriana Casademont Ruhí

El passat mes de febrer vaig tenir l’honor d’incorporar-me com a nova presidenta d’Acció Solidària contra l’Atur amb la il·lusió i el compromís de donar continuïtat a la gran tasca que al llarg d’aquests anys, han desenvolupat els presidents que m’han precedit.

Just dos anys abans, ja m’havia vinculat a la Fundació com a membre del seu patronat,commoguda per la seva admirable missió d’ajudar a aquelles persones que necessiten crear o consolidar un lloc de treball
digne. Formar part de l’equip de voluntaris i professionals d’ASCA que ho fan possible, és per mi un orgull i un gran repte.

El 2020 i el 2021 han estat anys molt complicats per una pandèmia que mai ens haguéssim imaginat viure i malgrat tot, hem seguit impulsant nous projectes empresarials. La nostra missió mai ha estat tan necessària!

El 2022 iniciem una nova etapa imprescindible per garantir la sostenibilitat de la fundació. Els nostres esforços estan orientats a aconseguir una major projecció social, la col·laboració estreta amb altres entitats amb les quals compartim objectius comuns, i molt especialment, a la capacitat d’ampliar la nostra base de donants als quals estem tan profundament agraïts.

Els professionals, voluntaris i donants d’ASCA formem una gran família amb la voluntat d’avançar, créixer i contribuir modestament a un món millor.

 

Adriana Casademont Ruhí

Share This