Premis Josep M. Piñol 2021: oberta la convocatòria

El termini de presentació de candidatures és el 30 de setembre de 2021.

Acció Solidària Contra l’Atur convoca la 24a edició dels Premis al Foment de l’Ocupació Josep M. Piñol amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” i el Consorci de la Zona Franca. Els guardons tenen com a objectiu premiar el foment del treball digne. La presentació de candidatures finalitzarà el proper 30 de setembre.

Els Premis Josep M. Piñol tenen dues modalitats: millor trajectòria i millor iniciativa. Amb ells, ASCA reconeix i premia la innovació i la trajectòria de les persones, entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació. Dotats amb 10.000 euros cadascuna de les modalitats, es donaran a conèixer en un acte públic el 25 de novembre 2021, a les 17 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

El jurat d’aquesta convocatòria està format per nou reconeguts professionals de diferents àmbits: industrial, universitari i del Tercer Sector.

Els criteris d’avaluació són:

  • L’impacte social i laboral del projecte (mesurat en llocs de treball creats i/o previstos).
  • Les iniciatives que facilitin que les persones joves puguin integrar-se amb més eficàcia i rapidesa al mercat de treball.
  • La sensibilitat, les iniciatives i les accions davant del repte climàtic.
  • El programa i les perspectives de posar-lo en marxa i de continuïtat.
  • L’aportació de les dades econòmiques de l’entitat o de les iniciatives innovadores.

Les bases completes de la convocatòria i els  formularis d’inscripció es poden obtenir a la WEB o demanar-los per correu electrònic a info@acciosolidaria.cat.

Amb el suport de: 

Share This