Es presenten 45 projectes als Premis Josep M. Piñol

Dotats en 10.000 euros cadascun, són patrocinats per Fundació la Caixa i pel Consorci de la Zona Franca. 

 

Finalitzat el termini de presentació de candidatures, Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA) ha rebut un total de 45 projectes per optar als Premis al Foment de l’Ocupació Josep M. Piñol que cada any convoca la fundació per premiar els projectes que millor lluiten contra l’atur i a favor d’un treball digne.

Els Premis tenen dues modalitats: millor trajectòria i millor iniciativa. Amb ells, ASCA reconeix i premia la innovació i la trajectòria de les persones, entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Pel que fa al Premi a la trajectòria, enguany s’han presentat 17 projectes, el 35% de Barcelona capital i el 65% de la resta de Catalunya. Per al Premi a la innovació s’han presentat 28 projectes, el 57% de Barcelona capital i el 43% de la resta de Catalunya.

 

Es lliuraran el 25 de novembre al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Dotats amb 10.000 euros cadascun, i una escultura de la ceramista Rosa Amorós, es donaran a conèixer en un acte públic el 25 de novembre 2021, a les 17:00 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. El jurat està format per nou reconeguts professionals de diferents àmbits: industrial, universitari i del Tercer Sector.

Els criteris d’avaluació són:

  • L’impacte social i laboral del projecte (mesurat en llocs de treball creats i/o previstos).
  • Les iniciatives que facilitin que les persones joves puguin integrar-se amb més eficàcia i rapidesa al mercat de treball.
  • La sensibilitat, les iniciatives i les accions davant del repte climàtic.
  • El programa i les perspectives de posar-lo en marxa i de continuïtat.
  • L’aportació de les dades econòmiques de la entitat o de les iniciatives innovadores.

 

Amb el suport de:

                           

Share This