[:CA]Acció Solidària Contra l’Atur rep en 2n Premi de la Fundació Roca Galès[:es]Acció Solidària Contra l’Atur recibe el 2º Premio de la Fundació Roca Galès[:]

[:CA]La Fundació Roca Galès va concedir el divendres 1 de juny de 2018 els  Premis Fundació Roca Galès 2018 per reconèixer públicament la tasca que desenvolupen les entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya. L’acte va tenir lloc  a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès.

També es van donar diversos guardons amb els quals la Fundació reconeix tasques acadèmiques. Aquests guardons estan pensats per a premiar els projectes i/o trajectòries de persones, associacions, empreses i institucions l’objectiu de les quals sigui treballar i promoure el cooperativisme, el respecte pel medi ambient i el benestar social.

Imatge amb tots els premiats

Imatge amb tots els premiats

L’acte va comptar amb la presència de Josep Vidal, Director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya; Àlvaro PorroComissionat d’Economia Social i Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona; Joseba Polanco, Director de la Confederació de Cooperatives de Catalunya; i Xavi Julve de la xarxa d’Economia Solidària (XES). La cantant Lídia Pujol va concloure l’acte amb diverses cançons.

Amb aquest acte la Fundació pretén donar a conèixer la seva tasca de promoció del cooperativisme, el respecte al medi ambient i la defensa del benestar a Catalunya. Però sobretot serveix per reconèixer la feina d’altres entitats o empreses, i incentivar la recerca acadèmica. Els guardonats van ser:

 • Oriol Romances, president d'ASCA, recull el Premi

  Oriol Romances, president d’ASCA, recull el Premi

  El 1r Premi Benet Vigo va ser per Proactiva Open Arms, i el 2n per Acció Solidària Contra l’Atur, per la seva tasca i valorant els seus projectes actuals, els resultats i el futur, projectes fonamentats en el benestar social.

 • El 1r Premi Albert Pérez-Bastarda va ser per Trèvol, i el 2n per DEPANA,a causa del seu respecte al medi ambient i sostenibilitat.
 • El 1r Premi Jacint Dunyó, va ser per Rocaguinarda, i el 2n per Coop57,com a cooperatives.

Durant l’acte també va defensar la capacitat transformadora de l’economia social i solidària.[:es]La Fundació Roca Galès concedió el viernes 1 de junio de 2018 los Premios Fundació Roca Galès 2018 para reconocer públicamente el trabajo que desarrollan las entidades y empresas de economía social y solidaria en Catalunya. El acto tuvo lugar en la Sala Oriol Bohigas del Ateneu Barcelonès.

También se concedieron diferentes galadornes con los cuales la Fundación  reconoce los trabajos académicos. Estos galardones estan pensados para premiar los proyectos  y/o trayectorias de personas, asociaciones, empresas e instituciones el objetivo de las cuales sea trabajar y promover el cooperativismo, el respeto por el medio ambiente y el bienestar social.

Imatge amb tots els premiats

Imagen con todos los premiados

El acto contó con la presencia de Josep Vidal, Director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya; Àlvaro PorroComissionat d’Economia Social i Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona; Joseba Polanco, Director de la Confederació de Cooperatives de Catalunya; i Xavi Julve de la xarxa d’Economia Solidària (XES). La cantante Lídia Pujol concluyó el acto con diversas canciones.

Con este acto la Fundación pretende dar a conocer su trabajo de promoción del coopertativismo, el respeto por el medio ambiente y la defensa del bienestar en Catalunya. Pero sobretodo sirve para reconocer el trabajo de otras entidades o empresas, e incentivar la investigación académica. Los galardonados fueron:

 • Oriol Romances, president d'ASCA, recull el Premi

  Oriol Romances, presidente d’ASCA, recoge el Premio

  El 1r Premi Benet Vigo fuer para  Proactiva Open Arms, y el 2º para Acció Solidària Contra l’Atur, por su trabajo valorando sus proyectos actuales, los resultados y el futuro, proyectos fundamentales en el bienestar social.

 • El 1r Premi Albert Pérez-Bastarda fue para Trèvol, y el 2º para DEPANA,a causa de su respeto al medio ambiente y sostenibilidad.
 • El 1r Premi Jacint Dunyó, fue para Rocaguinarda, y el 2º para Coop57, como cooperativas.

Durante el acto también se defensaron la capacidad transformadora de la economia social y solidaria.[:]

Fons de solidaritat

Si tú també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest …