Montserrat Arasa de Barcelona, està a l’atur i té el projecte de posar en marxa un forn de pa: Pa & Cakes al C/ Montseny 43 de Barcelona . Es local es troba localitzat en un lloc de pas a prop d’una escola.

Té experiència de gairebé 15 anys en aquest tipus de negoci. Ha treballat en una cadena de forns-degustació com encarregada, a on va aprendre a portar la gestió de la botiga referent a estocs, proveïdors, comandes, màrqueting, caixes, personal, a coure bolleria i a fer pastissos.

Vol posar en marxa un forn de venta de pa amb pastes, pastissos, begudes , menjars preparats i altres aliments complementaris. Es vol cobrir la necessitat d’esmorzars i berenars a l’entrada i sortida de l’escola, i la gent que va de pas amb ofertes de cafès i xocolates. Vol tenir un punt de venda de pa artesà i pre-cuit, un de menjar senzill i cassolà per als que tenen pressa i també es cobrirà la necessitat de bolleria artesanal per celíacs i no celíacs.  Vol ser un referent de la bolleria artesanal sense gluten. S’oferiran Biscuits artesanals sense gluten com per exemple de pastanaga, xocolata, poma,  així com cupcakes o pop cakes. S’anirà innovant amb pastisseria creativa, pastissos per aniversaris o galetes decorades.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per adequar el local. Començarà amb un treballador, però per segon anys es pensa que es podrà ser 3 persones.

ASCA li concedeix un préstec sense interès de 8.500€.

Sort i força amb el projecte!