Amalia Vicente de Sant Feliu de Llobregat vol obrir una botiga de roba de segona màOpportunitas” . Disposa d’un local a la Rambla de Marquesa de Castellbell 93, de la mateixa població. Es troba en una zona comercial, a prop d’un CAP i de diferents associacions culturals.

La compra de roba se segona mà fa anys que funciona a molts llocs del món, i tenen èxit ja que  les economies  familiars són cada cop més baixes, també perquè hi ha la tendència a considerar que moltes coses del passat són millors que les actuals, i també per la consciència del reciclatge i aprofitament dels residus que generem. La botiga tindrà dues línies, una secció vintage  amb roba més elitista, més antiga i amb reminiscències al passat, i una altre secció d’outlet amb la roba d’altres temporades, normalment de marca. Ambdues tindran preus baixos.

A Sant Feliu de Llobregat  no hi ha cap altre botiga d’aquestes característiques.   Els productes que posarà a la venda estaran revisats i certificats per una empresa subministradora que presentarà un certificat d’higienització de la roba.  Amb el temps vol disposar d’una botiga online i ampliar l’estoc de productes i la regió geogràfica. També vol fer en la botiga un taller HTM (Fes-ho tu mateix), enfocat a persones joves per a que aprenguin a reciclar la roba, realitzar objectes i manualitats amb teixits. Amb aquest projecte es crea un lloc de feina.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per comprar els primers estocs i acabar d’habilitar el local. ASCA els concedeix un préstec sense interès de 3.000€.

Sort i força amb el projecte!