La Fundació Acció Solidària Contra l’Atur convoca la 22a edició dels premis Piñol al Foment de l’Ocupacio. L’objectiu és reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació amb la concessió de dos premis de 10.000 € cada un.

El termini de presentació finalitzarà el 30 de setembre de 2019. La documentació ha de ser tramesa a Acció Solidària Contra l’Atur.

Accés a les bases de la convocatòria, formularis d’inscripció. 

Aquesta convocatòria formen el jurat:

  • Oriol Romances – President d’Acció Solidària Contra l’Atur. Actuarà de president del Jurat.
  • Anna Gudiol – Tècnica en Normalització Lingüística i col·laboradora a Acció Solidària Contra l’Atur.
  • Pilar Mercadé – Experta en treball social. Vocal del Patronat d’Acció Solidària Contra l’Atur.
  • Inma Noguera – Treballadora social. Vicepresidenta d’Acció Solidària Contra l’Atur.
  • Ampar Porcel – Treballadora social i pedagoga i col·laboradora a entitats socials.
  • Albert Recio – Professor honorífic de la UAB i col·laborador a AAVV.
  • Estanislau Sunyer –  President de la comissió d’acció social del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya.
  • Miquel Vila-Despujol – Enginyer industrial. Vicepresident d’Acció Solidària Contra l’Atur.
  • Miquel Verdaguer – Secretari del Patronat d’Acció Solidària Contra l’Atur. Actuarà com a secretari del Jurat

La decisió del Jurat es farà pública durant l’acte de lliurament dels premis el dimecres 6 de novembre del 2019, a les 19 hores, al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”, passeig de Sant Joan, 108, de Barcelona.

Josep M. Piñol (Barcelona 1923-1996) pertany a una generació que va optar pel compromís polític i social, des del seu cristianisme, en l’època franquista. Fou un dels fundadors de l’editorial Estela i va col·laborar en nombroses revistes. L’any 1981 va fundar Acció Solidària Contra l’Atur juntament amb Joan N. García-Nieto, Mercè Closa, J. M. Sagristà, entre d’altres, i amb associacions de caràcter social, i va procurar mantenir-la desvinculada de tendències partidistes.

La nostra fundació, sempre sensible i amatent al mercat sociolaboral, convida totes les entitats i empreses que tinguin com a objectiu la creació de llocs de treball a participar en els premis Piñol 2019.

Accés a les bases de la convocatòria, formularis d’inscripció.