Emprendre amb un negoci propi: Fisio Esport

“He trobat que Acció Solidària Contra l’Atur és una iniciativa molt bona, perfecta.”

 

Eloi Zamorano d’Hostalric ha decidit emprendre i obrir el seu propi centre de rehabilitació: Fisio Esport Hostalric, ell mateix ens ho explica:

Com vas començar aquest projecte?

Sóc fisioterapeuta des de fa cinc anys, he treballat en centres convencionals i vaig decidir fer un màster en readaptació esportiva. Tenia un parell de projectes que arran de la pandèmia no van poder-se dur a terme i vaig decidir emprendre en un lloc a on pogués treballar com a mi m’agrada i com crec que és millor per als meus pacients. Aquest últim any estava fent substitucions de forma esporàdica però sense cap treball fix o estable.

Què és Fisio Esport Hostalric?

És el centre que he obert  a on intento integrar la fisioteràpia amb un servei de salut més integral. Treballo de la forma que crec que beneficia més als pacients, sumo el treball clàssic de fisioteràpia (estiraments, massatges, mobilitzacions) amb una teràpia d’exercici físic activa i de readaptació per complementar.

 

“Jo em sento actualment amb més confiança que abans, amb més ganes de seguir endavant, aprenent, treballant i creixent.”

 

Quins passos has seguit per obrir?

La primera intenció era obrir un centre molt gran amb un company del màster a Granollers, però un cop fet l’estudi i el pla d’empresa vam veure que no era viable ni era el moment. Aleshores vaig decidir obrir un centre molt més petit a Hostalric. Vaig aprofitar tots els passos i coneixements de plans d’empresa que havia adquirit per elaborar el nou pla. Vaig anar a Xarxa Emprèn – Sax Sala de Sant Celoni i des d’allà em van assessorar i per obtenir la part del finançament que em faltava em van dir que em posés en contacte amb vosaltres.

He trobat que Acció Solidària Contra l’Atur és una iniciativa molt bona, perfecta. Jo vaig presentar  tota la documentació a la WEB, seguint els passos que posa. De seguida us vau posar en contacte amb mi, i vam fer una vídeo-entrevista. Em van assignar una tutora pel meu projecte. Amb ella vam revisar i completar el pla d’empresa i al cap de pocs dies se’m va atorgar el finançament. Tot ha anat molt molt de pressa.

Signatura del projecte

Signatura del projecte

Què és el més complicat d’emprendre?

Atrevir-te. La majoria de persones emprenedores no sabem res de plans d’empreses. El difícil és crear una empresa i fer un pla de viabilitat que et faci veure realment si és factible fer el que vols i com vols. Un altre problema és que no acostumem a tenir diners, i menys a la meva edat. El més complicat és tenir finançament i Acció Solidària Contra l’Atur m’ho ha posat molt fàcil i m’he sentit molt recolzat.

A les persones que volen emprendre jo els diria que primer que creguin molt en el què volen fer, i després que facin un molt bon pla d’empresa i de viabilitat per conèixer i poder predir com anirà.

Jo en dos-tres anys veig el meu projecte ampliat, en un local més gran i tenint persones contractades per oferir més serveis. Actualment em sento amb més confiança que abans, amb més ganes de seguir endavant, aprenent, treballant i creixent.

Amb tot, un cop presentat el cas a la taula de projectes d’Acció Solidària Contra l’Atur i donat el vistiplau a la viabilitat del projecte, hem acordat concedir un préstec sense interessos 12.000 € a tornar en 36 mesos per adquirir el material que li cal. Amb aquest projecte es crea 1 lloc de treball.

Si et cal qualsevol servei de fisioteràpia, pots anar a:

Fisio Esport Hostalric
C/ Girona 23
17450 – HOSTALRIC

Fons de solidaritat

Si tú també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest …

Share This