Cornellà, Andrés Cano és autònom, i juntament amb altres dos socis Alberto i Pau, constitueixen el 08/02/2018 la cooperativa de treball associat Som confort Solar a Sabadell, dedicada a les energies renovables i l’eficiència energètica.

La idea neix fa uns anys a partir d’un dels socis i la seva preocupació en el canvi de model energètic i substituir les energies tradicionals contaminants. Per l’expansió del mercat i la necessitat de cobrir més treballs decideix formar equip amb persones amb diferents aptituds i fer la cooperativa Som Confort Solar, per implementar solucions renovables dins de l’àmbit de l’economia social i solidaria. A més, el grup local de Som Energia Sabadell vol formar part d’aquesta cooperativa com a soci col·laborador. L’objectiu es conscienciar a la gent de la importància de canviar d’hàbits en l’ús de l’energia i de com utilitzar-la

Al cap de poc temps d’haver iniciat el projecte, s’ha incorporat un 4rt soci, l’Eloi, 3 dels socis han aportat diners, i un d’elles ha aportat el mateix valor en eines. Tots els socis treballaven pel seu compte i tenen experiència en el sector. Es dediquen a posat a punt i fer el manteniment posterior d’instal·lacions de plaques solars tèrmiques, instal·lacions de plaques fotovoltaiques, i assessorament / formació en eficiència energètica i enginyeria. Tenen diferents contactes amb empreses, una constructora que fa treballs de manteniment per SOLVIA, i altres promotors d’energies renovables.

Però per a donar aquest pas, i per poder adquirir el material necessari han acudit a Acció Solidària Contra l’Atur per a sol·licitar finançament.

Com fem amb tots els emprenedors que atenem, hem revisat el pla d’empresa que ha realitzat i li hem assignat un tutor que l’ha assessorat i orientat. Dues coses que ens ha agradat molt del projecte es que es dedicarà a les energies renovables i d’eficiència energètica.i que crea tres llocs de feina a temps complert i un lloc de feina a temps parcial.

Amb tot, una vegada  presentat el cas a la taula de projectes d’Acció Solidària Contra l’Atur i donat el vist-i plau a la viabilitat del projecte, hem acordat concedir un préstec sense interessos de  10.000 € a retornar en 48 mesos destinat adquirir eines i material.

Podeu veure un reportatge sobre el projecte del Diari de Sabadell publicat el 07 d’agost de 2018.

Així que  ja sabeu, si voleu serveis d’enginyeria, instal·lacions i manteniment dins de l’àmbit de les energies renovables i l’eficiència energètica, amb solucions personalitzades i amb l’objectiu de reduir el consum energètic i l’impacte ambiental, us podeu apropar a:

Som Confort Solar
Avda. Onze de setembre, 75 baixos
08208 -Sabadell

Si tu també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest…

Col·labora fent una donació al nostre Fons de Solidaritat