Inserir-se de nou al mercat laboral amb una botiga de llenceria

Sandra Sánchez de Barcelona, ha decidit emprendre el seu propi negoci: Lencería SanBarcelona. Ella mateixa ens ho explica.

Com vas començar amb aquest projecte?
Jo he treballat molts anys de dependenta en diferents sectors, a part d’administrativa. Em vaig quedar a l’atur, i com sempre havia volgut tenir el meu propi negoci, va ser un punt d’inflexió i vaig veure que havia arribat el moment de portar-ho a terme. Era la meva oportunitat d’obrir el meu propi negoci.

Signatura del projecte

Quins passos has seguit per emprendre?
Jo primer vaig mirar d’agafar el traspàs d’un bar, ja que coneixia una mica el sector. Vaig anar a La Caixa per fer tots els papers i l’estudi per demanar els diners, però no em van donar el crèdit, i per tant no ho vaig poder agafar. Aleshores vaig dur a terme la segona opció que tenia, obrir una botiga de llenceria tota de nou. Sempre m’ha agradat aquest sector. Vaig buscar un local, i poc a poc ho he anat fent. La localització és perfecte, crec que és molt bona, hi ha molta afluència de pas i no hi ha cap botiga similar pels voltants.
M’han ajudat des de GrameImpuls, ja que quan volia fer el traspàs del bar, em van dirigir cap a ells, i des d’allà m’han ajudat en el projecte de la llenceria, a fer el pla d’empresa . Des d’allà em van parlar de vosaltres per obtenir el finançament. Un cop a Acció Solidària Contra l’Atur tot ha anat molt rodat.

Què ha estat el més complicat d’emprendre?
Encara estic en procés d’obrir la botiga, ara estic fent les reformes i adequant el local, vull obrir el més aviat possible. Per a mi el més complicat fins ara, ha estat tot el que fa referència als papers, als pressupostos, i tota la documentació, la part burocràtica. Tinc moltes ganes de treballar, estic molt il·lusionada, crec que m’anirà molt bé. No m’espanta treballar moltes hores.

Amb tot, una vegada presentat el projecte en la comissió d’avaluació de préstecs d’Acció Solidària Contra l’Atur i donat el vistiplau a la viabilitat d’aquest, hem acordat concedir un préstec sense interessos de 9.000€  a retornar en 36 mesos. Amb aquest projecte es crea 1 lloc de treball.

Si et cal adquirir llenceria pots anar a:

Lencería San
Roselló,78
08029 – BARCELONA

Fons de solidaritat

Si tú també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest …

Share This