La Juneci Mara de l’Hospitalet de Llobregat actualment a l’atur, vol accedir al traspàs de “Sándalo”. Es tracta d’un centre de bellesa i benestar, que porta en funcionament 9 anys, i està ubicat al carrer Arizala 49, a Barcelona. Aquest projecte ens arriba derivat de Reempresa.

La Juneci és llicenciada en Farmàcia, amb un post grau en Biologia aplicada a la salut. També és esteticista,  i ha treballat en centres d’estètica i hospitals. Amb aquest projecte es crearan dos llocs de feina.

El preu del traspàs està valorat en 15.000 €, inclou tot el mobiliari de l’activitat i la maquinària necessària per realitzar els serveis. La modalitat de pagament acordada amb la cedent de l’activitat és realitzar un primer pagament de 10.000 € a l’inici, i posteriorment i durant els 10 mesos següents s’ha acordat realitzar un pagament de 500 € mensuals a l’efecte de liquidar els restants 5.000 €. En el centre Sàndalo faran serveis com massatges (relaxants, descontracturant, ayurveda, reflexologia podal, drenatge limfàtic, facial i corporal), tractaments i ictioteràpia (pedicura amb peixos garra rufo) seguides o no de massatges de peus i cames.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder pagar l’import del traspàs, i ASCA li concedeix un microcrèdit sense interessos de 10.000 € a retornar en 35 mensualitats.

Sort i força amb el projecte!