A Sabadell,  en el barri de les Termes, en Sayd Asnaoui  actualment està a l’atur, i vol capitalitzar la prestació per posar en marxa la Rostisseria Gourmet. Té coneixements i experiència en l’àmbit de la cuina, ha estat durant 11 anys treballant de cuiner d’un mateix restaurant a Sant Cugat del Vallès, i creu que ha arribat el moment d’iniciar el seu propi projecte. Ha trobat a Sabadell un local molt ben situat amb una zona d’aparcament propera.

Hi oferirà plats com pollastres a l’ast, canelons, caragols, mandonguilles, guisats, macarrons, ensaladilla, lluç i begudes no alcohòliques. Es vol diferenciar de la competència amb un producte de qualitat, però sempre amb una bona relació qualitat-preu.

Per fer aquest pas, el Sayd  necessita assessorament i recursos i per això ha acudit a Acció Solidària Contra l’Atur per sol·licitar finançament. Per iniciar el projecte li calen 20.000 €.

Com fem amb tots els emprenedors que atenem, hem revisat el pla d’empresa que ha realitzat i li hem assignat un tutor que l’ha assessorat i orientat.

Amb tot, una vegada  presentat el cas a la taula de projectes d’Acció Solidària Contra l’Atur i donat el vistiplau a la viabilitat del projecte, hem acordat concedir-li al Sayd un préstec sense interessos de  3.000 € a retornar en 24 mesos per poder posar en marxa el negoci, ja que la resta ho obté de fons propis i de la capitalització de la prestació de l’atur.

Així que ja sabeu, si voleu comprar menjar preparat, us podeu apropar a:

Rostisseria Gourmet
De dijous a diumenge
C/ Sol i Padrís 8
Sabadell

Si tu també vols fer realitat projectes d’emprenedoria ….

Col·labora fent una donació al nostre Fons de Solidaritat