Tornar a l’orfebreria per inserir-se laboralment

Des del programa Làbora de l’Ajuntament de Barcelona ens arriba la sol·licitud Fallou Thiam Gueye de 47 anys que està sol a Barcelona, té un fill en el seu país d’origen i rep ajuda des de França a on té suport familiar. L’última feina que ha tingut ha estat de soldador a l’empresa CELSA de Martorell, però amb els efectes de la pandèmia el van acomiadar després d’un ERTE.

Està en el programa Làbora per la recerca de feina, i després de valorar els seus coneixements, competències i habilitats, s’ha orientat cap a l’orfebreria, àmbit on ja té una reconeguda experiència, prové d’una família d’orfebres i ha treballat en aquest ofici tant a Barcelona (només un parell d’anys) com en el seu país. Podeu veure el reportatge de El Periodico.

Té totes les eines, i ubicarà el taller en el seu pis, però li cal ajuda per comprar material per fer front a les primeres comandes que ha rebut. Aquí podeu veure el seu catàleg.

Acció Solidària Contra l’Atur li concedim un ajuda a un procés d’inserció laboral de 1.452 € que es destinaran a la compra de material para poder treballar com orfebre. Esperem que amb aquest microcrèdit sense interessos, que ens retornarà a 20 mesos, pugui obtenir beneficis i tenir una feina digna per tenir una vida digna.

Fons de solidaritat

Si tú també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest …

Share This