Adquisició de màquines de cosir i de roba per autoocupar-se

Des de BarcelonaCentre de Serveis Socials Camp d’en Grassot ens arriba la sol·licitud d’una dona de quaranta-cinc anys que viu sola amb els seus tres fills. Ha treballat fins fa poc que li han rescindit el contracte per reajustament de personal, i ara cobra 560 € d’atur al mes.

És una persona molt activa i ha participat per exemple fent mascaretes. A causa de les dificultats que s’ha trobat en la recerca de feina s’ha plantejat obrir el seu propi negoci, ja que té molta experiència en el sector de la costura. El seu germà li ha deixat els diners per agafar un local, que li costa 400 € de lloguer al mes, i està començant a fer arranjaments a persones que coneix a porta tancada. Una amiga li ha deixat la bestreta per adquirir dues màquines de cosir de segona mà, però li queda pendent abonar 500 €.

Està pendent de donar-se d’alta dels autònoms, a tenir cita per parlar amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per capitalitzar l’atur i pagar amb el que li toca, les quotes dels autònoms.

Des d’Acció Solidària Contra l’Atur li concedim una ajuda a un procés d’inserció laboral de 1285,56 € que es destinarà al pagament de les màquines de cosir i la compra de roba, ja que vol fer un mostrari de bosses, roba de llit, davantals, bates, etc. Esperem que amb aquest microcrèdit sense interessos, que ens retornarà a dinou mesos, pugui optar a una feina digne per tenir una vida digna.

Fons de solidaritat

Si tú també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest …

Share This