Adquisició d’una bicicleta elèctrica per accedir a una feina

Des Barcelona – Centre de Serveis Socials del Besòs ens arriba la sol·licitud d’un home de 53 anys que viu amb la seva parella i la seva filla. Ha treballat en l’àmbit de l’hostaleria i de reposador de supermercats. Actualment, treballa a temps parcial amb un contracte de substitució i cobra 430 € al mes. La seva dona està en tràmit d’aconseguir la documentació, i mentrestant està treballant en feines esporàdiques de neteja en economia submergida.

Des de serveis socials han rebut ajudes puntuals des del 2017. I des del 2019 fa un seguiment vinculat a la inserció laboral. Paral·lelament, està tramitant una ajuda per pagar el lloguer de l’habitatge. A les feines que troba, li demanen que tingui una bicicleta elèctrica per fer de repartidor.

Acció Solidària Contra l’Atur li concedim una ajuda a un procés d’inserció laboral de 1.099 € que es destinarà a la compra de la bicicleta per poder optar a més llocs de feina Esperem que amb aquest microcrèdit sense interessos, que ens retornarà a vint mesos, pugui optar a una feina digna per tenir una vida digna.

Fons de solidaritat

Si tú també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest …

Share This