Eines per poder autoocupar-se

Ajuda per adquirir eines de perruqueria

 

Des de Càritas de Barcelona ens arriba la sol·licitud d’un home de trenta-un anys de Badalona. Viu en una habitació rellogada amb la seva parella i la seva filla d’un any. No tenen suport familiar. Des de serveis socials els estan ajudant amb suport econòmic per cobrir les necessitats bàsiques.

Ell treballa esporàdicament netejant vidres i la seva dona fa serveis estètics puntuals a domicili. Al mes de febrer ell va decidir formar-se i  fer cursos de perruqueria. Des d’aleshores s’està donant a conèixer per les xarxes socials i sembla que està tenint bona acollida per treballar de perruquer a domicili. Per poder-se establir bé li cal ajuda per comprar eines de perruqueria i productes cosmètics per poder seguir treballant la seva dona. Cap dels dos està donat d’alta d’autònom, esperen en poc temps poder regular la seva situació.

Acció Solidària Contra l’Atur li concedeix un ajut a un procés d’inserció laboral de 612 € per poder comprar les eines de perruqueria i els materials per a la manicura que li cal per treballar. Esperem que amb aquest microcrèdit sense interessos, que ens retornarà a 18 mesos, pugui tenir una feina digna per tenir una vida digna.

Fons de solidaritat

Si tú també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest …

Share This