Francisco Wilder Palomino Vasquez de Barcelona té experiència en el camp de la manipulació i venda de fruites i verdures al detall. Actualment està cobrant una prestació d’atur i per la seva situació familiar i econòmica, pren la decisió de muntar una venda al detall d’aquells productes alimentaris: Fruites i Verdures “L’Hort d’en Paco”.

Té un local ja contractat en c/ Tisso, al barri de Nous Barris, en una zona densament poblada amb teixit comercial basat en botigues variades, perruqueries, bars, tallers, així com bancs, escoles, centres de salut, etc. i a prop de gran centre comercial.

La idea és de venda en autoservei, amb productes frescos de temporada del país, i llatinoamericans, per continuar més endavant amb productes ecològics. El principal proveïdor seria Mercabarna.

El consum de fruita i verdura ha pujat molt ràpidament, en part per la popularitat de la dieta mediterrània. Preveu l’entrada d’uns 40-60 al dia, amb una mitjana de compra de 5 a 10 €. Al dia, en una 1a. Etapa, i en una 2a etapa preveu uns ingressos de 600 € dia. L’horari de venda serà de 8 h a 20 h. i tindrà l’ajut de dos fills de manera compartida. Per tant es creen 3 llocs de treball.

Una prospecció entre els consumidors d’aquests productes, prefereixen la compra de productes de consum diari, en botigues especialitzades, més que en supermercats.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder iniciar el negoci, i es concedeix un préstec sense interès de 8.000 €, a retornar en 3 anys.

Podeu trobar una entrevista al Francisco dins del llibre  Emprendre a prop teu de TriniJove.

Sort i força amb el projecte!