Forn – Cafeteria, l’Hospitalet de Llobregat

Victor Manuel Amado de Barcelona, està actualment a l’atur.  Ha capitalitzat l’ajuda de l’atur i  juntament amb la seva parella, que havien tingut un forn en el seu país d’origen, agafen el traspàs d’un forn que ja estava actiu: Panadería y cafeteria – La Caribeña, al C/ Santiago Ramón y Cajal 33, local 7 de l’Hospitalet de Llobregat. El traspàs els ha costat 10.000 €.

Volen millorar el negoci amb la venda de pa a l’engròs de les especialitats de pa llatí elaborades per ell mateix que és un gran coneixedor de l’ofici, com pa de guaiaba, pa de formatge, bunyols, pa de bono, pa tovet, pa de trena, pa de blat, pa d’avena i pa d’all, a més de productes llatins, com empanades, papes farcides, arepes,… També oferirà els productes típics de forn d’aquí com baguetes, croissants, xapates, pa de pagès, magdalenes, coques, … Amb aquest projecte es creen dos llocs de feina.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per adequar i condicionar el local, i tenir el permís per l’obrador. ASCA els concedeix un microcrèdit sense interessos de 6.229 € a retornar en 36 quotes.

Sort i força amb el projecte!

 

Fons de solidaritat

Si tú també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest …