El 24/10/2017 Acció Solidària Contra l’Atur participa en la Taula d’experiències d’èxit al districte de Sant Andreu “Combinant diferents finançadors/es podem fer créixer la llavor”,  dins el marc del Programa de Finançament Alternatiu impulsat per Barcelona Activa que tindrà lloc de 18 a 20 h a l’Ateneu Harmonia, Sant Adrià 20 de Barcelona. És una activitat gratuïta, però cal una inscripció prèvia.

És una sessió dirigida a totes les iniciatives locals que, de forma individual o col·lectiva, necessiten conèixer i accedir a productes financers alternatius per a la consecució dels seus projectes.

A través de diferents projectes locals que han aconseguit engegar i/o fer créixer les seves iniciatives i projectes, s’aniran identificant les diferents vies de finançament emprades en cada cas de la mà de les mateixes entitats finançadores.

PROGRAMA

Combinant diferents finançadors podem fer créixer la llavor: petits projectes que han apostat per la diversificació del finançament per assolir la inversió desitjada, des del crowdfunding fins als serveis financers ètics

18.00 Benvinguda als assistents i presentació del programa

18.10 Taula d’experiències en finançament alternatiu.

Projectes finançats

Menjador Ca La Rosa: cooperativa sense ànim de lucre que ofereix menjador per a col·lectius no obert al públic. Menjar bio per a infants i acompanyament respectuós.
Projecte Paramythádes: un projecte artístic (tallers de dansa, teatre i música) adreçat a nens i adolescents refugiats amb l’objectiu d’oferir-los un espai de llibertat, expressió i creació.

Entitats finançadores

Goteo: plataforma de crowdfunding cívic i col·laboració entorn a iniciatives ciutadanes, projectes socials, culturals, tecnològics i educatius.
Acció Solidària Contra l’Atur: fundació sense ànim de lucre, amb més de 35 anys d’història, que vol donar resposta al problema de l’atur. Administra un fons econòmic amb l’objectiu de crear nous llocs de treball.
Coop57: cooperativa de serveis financers ètics i solidaris que té com a objectiu principal, contribuir a la transformació social en positiu de la nostra economia i de la nostra societat.

Moderador:

Tàndem Social:  consultoria per a projectes i empreses socials que tinguin com a objectiu la transformació i l’impacte social, l’equitat col·lectiva o la sostenibilitat mediambiental.

19.10 Conclusions i tancament

19.20 Espai de networking