¿Cómo puedes colaborar?

Todas las personas o empresas que hacen una aportación económica nos ayudan a hacer posible

nuestro objetivo, crear puestos de trabajo digno.

¿Quieres aportar económicamente a nuestro fondo?

Tanto si eres un particular, una empresa, o una entidad, puedes colaborar haciendo una aportación online o una transferencia.

Consulta la información fiscal

DONATIVO

¿Quieres colaborar en alguna campaña?

Hay muchas maneras de colaborar, elige la forma que más se ajuste a ti o a tu empresa y, ayúdanos a crear trabajo digno.

Consulta la información fiscal

CAMPAÑAS

7

¿Quieres hacer voluntariado con nosotros?

 

Las personas voluntarias de la fundación son profesionales, que comparten su experiencia con el objetivo de ayudar a volver a empezar. ¿Quieres formar parte?

 

hacer voluntariado

TESTIMONIOS

Otras maneras de colaborar

Testimonios

Q
Des de quan i per què ets voluntària a ASCA?

Sempre havia pensat que quan em jubilés volia fer de voluntària. Primer, i durant mig any, vaig col·laborar amb la Creu Roja de Sant Celoni, però no m’identificava massa amb el lloc que em van assignar. Aleshores, un conegut em va parlar d’ASCA i ara sóc voluntària de la Fundació des de fa tres anys. També faig de voluntària a Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera (ISVAT), des d’on transmetem als ajuntaments les necessitats i inquietuds socials de la ciutadania.

Montserrat Guinovart

Voluntària d’ASCA

Montserrat guinovart

Voluntaria de ASCA

Q

És difícil resumir en poques paraules què ha representat per a mi ASCA. Han estat anys molt gratificants, he fet molt bones amistats i he pogut gaudir i sentir-me molt satisfet en veure que la nostra feina ha permès a moltes persones sortir de l’atur i portar a terme iniciatives i projectes de vida.

Josep Maria Trullàs

Voluntari d’ASCA

Josep M. Trullàs

Voluntario de ASCA

Q

En primer lloc, satisfer la meva necessitat de trobar-me útil i solidari participant en la resolució de problemes i necessitats. Després, l’amistat amb tot l’equip de col·laboradors i treballadors d’ASCA m’ha permès sentir-me orgullós de pertànyer a una comunitat on les donacions econòmiques de persones generoses es destinen totalment als objectius de la fundació: reduir l’atur amb treball digne.

Lluís Colom

Voluntari d’ASCA

Lluís Colom

Voluntario de ASCA

Voluntariado

  • ¿Quieres hacer un voluntariado con nosotros?
  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.