platoricaxarxaEl 06 de maigal programa La Tarda de Marina Romero van entrevistar Sònia Oliana i Sílvia Güell, les dues emprenedores de Platòrica.

En l’entrevista ens van explicar el projecte que han dut a terme a La Garriga.

Ambdues estaven a l’atur i van començar a fer cuina casolana pels amics i familiars, servint menús de diari o de festes. Aquesta activitat va anà agafant empenta i van decidir crear Platòrica a on ofereixen menús diaris, carmanyoles per als treballadors de les empreses de La Garriga. A més a més, ho han ampliat a menús per a festes familiars, aperitius d’empresa, berenars infantils, etc. Amb aquest projecte que es va iniciar al desembre de 2013 es van consolidar dos llocs de feina.

Per portar a terme-ho a terme van llogar un local a La Garriga, i van sol·licitar a Acció Solidària Contra l’Atur un ajut destinat bàsicament a reformar i adequar la cuina. ASCA els hi va concedir un préstec sense interès de 10.000 euros, a retornar en tres anys.

Podeu escoltar l’entrevista a aquí.

 

Felicitats!