L’únic que roman és el canvi, per Oriol Romances Vidal

Les primeres paraules són per donar una sentida benvinguda al nou equip de presidència d’Acció Solidària Contra l’Atur. Els canvis en les organitzacions crec que són necessaris, ja que sempre aporten un nou alè i noves maneres d’encarar tasques i objectius. No tinc cap dubte que aquest equip sabrà llegir el nou paradigma en el qual vivim i guiar els passos de la Fundació per bons camins.

Per la part que em toca, la meva salut em condiciona el ple exercici de les funcions de president, hagués preferit un relleu en un altre context, tant personal com de l’entorn però, és ben bé que la realitat és tossuda i del tot indomable. Així doncs, acceptant totes les circumstàncies, cal tancar aquesta etapa com a president d’ASCA. Haig de dir que no me’n vaig de buit: l’experiència ha estat immillorable.

Estic satisfet de veure volar, i ben amunt, molts projectes i també de veure’m envoltat de persones de les quals sempre he après. I tot això m’ho enduc amb mi.

M’he sentit sempre acompanyat per unes treballadores i voluntaris excepcionals, competents i molt professionals. He estat satisfet de veure volar, i ben amunt, molts projectes i també de veure’m envoltat de persones de les quals sempre he après. I tot això m’ho enduc amb mi.

Així doncs, vull expressar la meva gratitud per tot plegat i també la meva voluntat de continuar vinculat a la Fundació duent a terme altres tasques sempre amb l’horitzó de treballar per l’accés a una feina digna a totes aquelles persones que ens facin confiança.

 

Oriol Romances Vidal

Share This