[:CA]#aixequempersianes: en dos mesos hem salvat 81 llocs de treball[:es]#aixequempersianes: en dos meses hemos salvado 81 puestos de trabajo[:]

[:CA]Amb l’objectiu de garantir la supervivència dels negocis de les persones emprenedores que van haver de cessar temporalment la seva activitat a causa de la Covid-19, el mes de maig vam posar en marxa una línia de préstecs extraordinaris sense interessos destinats a aquestes persones. També vam decidir aplaçar el retorn dels préstecs d’aquells negocis afectats per la pandèmia. Per fer front a aquestes despeses imprevistes vam posar en marxa la campanya de recaptació de fons #AixequemPersianes.

Volem agraïr a totes les persones i entitats que us heu adherit a la campanya ja que gràcies a vosaltres hem recaptat 44.000 €, xifra que ha suposat poder preservar 81 llocs de treball des de maig i fins al 30 de juny amb:

  • L’atorgament de 8 préstecs extraordinaris que han permès preservat 13 llocs de feina.
  • L‘aplaçament del pagament a 37 projectes que han permès preservar 68 llocs de feina.

Volem agrair molt especialment el suport de:

      

 

I també al patronat, i persones voluntàries i donants d’ASCA. Gràcies a vosaltres, ens en sortirem![:es]Con el objetivo de garantizar la supervivencia de los negocios de las personas emprendedoras que tuvieron que cesar temporalmente su actividad debido a la Covid-19, el mes de mayo pusimos en marcha una línea de préstamos extraordinarios sin intereses destinados a estas personas . También decidimos aplazar el retorno de los préstamos de aquellos negocios afectados por la pandemia. Para hacer frente a estos gastos imprevistos pusimos en marcha la campaña de recaudación de fondos #AixequemPersianes.

Queremos agradecer a todas las personas y entidades que os habéis adherido a la campaña ya que gracias a vosotros hemos recaudado 44.000 €, cifra que ha supuesto poder preservar 81 puestos de trabajo desde mayo y hasta el 30 de junio con.

  • El otorgamiento de 8 préstamos extraordinarios que han permitido preservar 13 puestos de trabajo.
  • El aplazamiento del pago a 37 proyectos que han permitido preservar 68 puestos de trabajo.

Queremos agradecer muy especialmente el apoyo de:

      

 

Y también en el patronato, y personas voluntarias y donantes de ASCA. Gracias a vosotros, ¡saldremos![:]

Fons de solidaritat

Si tú també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest …