Mònica Sala Bendicho es autònoma i vol muntar un centre de cosmètica Sabadell: “Cosmètica Natural Sabadell

Ella i la seva parella es dediquen a aquest àmbit, concretament ell des de fa 5 anys i ella 2. Volen consolidar el seu negoci en un local ubicat C/ Via Massagué 52 en la principal zona comercial de Sabadell.  Volen vendre cosmètica natural, olis essencials, venda de perfums d’equivalència a granel i oferir serves d’estètica en general.

Es comercialitzaran dues marques exclusives de cosmètica natural del Mart Mort: Obey Your Body y Premier Dead Sea,  una marca pròpia d’olis essencials i una de perfums d’equivalència a granel i sabons artesans.

El local té 90 metres quadrats, i a més de l’espai dedicat a la venda hi posarà  3 cabines destinades a l’oferta de serveis d’estètica general, així com un bany amb dutxa. Han negociat amb el propietari una carència  d’un mes en el lloguer per realitzar petits retocs en el local.

Demanen un microcrèdit a Acció Solidària Contra l’Atur per adequar el local i adquirir el material i part de les existències inicials. Amb aquest projecte es consoliden dos llocs de feina.

ASCA li concedeix un préstec sense interès de 5.000€.

Sort i força amb el projecte!