Cookworking, Barcelona

Jorge Gutiérrez de Sant Joan Despí té experiència en el camp de la gastronomia i vol posar en marxa un coworking de cuina: COOKWORKING, concretament al c/ Pujades 51 de Barcelona. Vol ser un espai de consultoria gastronòmica amb els recursos necessaris per als professionals i amateurs del món de la gastronomia per professionalitzar les seves activitats.

Hi haurà unes instal·lacions on elaborar una amplia gama de productes, una sala polivalent a on vendre, presentar i promocionar els productes, i una xarxa de contactes amb qui establir sinergies o aliances comercials. Bàsicament es dirigeix a emprenedors gastronòmics, cuiners professionals i amateurs que necessitin d’una cuina industrial i dels serveis associats puntualment. Vol ser una cuina totalment professional per a un ús intensiu o puntual i equipada amb l’última tecnologia, oferint solucions econòmiques i resolutives a emprenedors i aficionats, que d’aquesta forma poden professionalitzar els seus projectes sense haver de fer altes inversions i sense tenir uns costos fixos. Amb aquest projecte es creen 2 llocs de treball.

Oferiran un lloguer de l’espai de cuina, un lloguer d’espai emmagatzematge en fred, servei personal de neteja servei d’ajudant de cuina, servei de xef, accés a recursos comuns i contactes. Es dirigeix a emprenedors, propietaris de food-truck, creadors de cartes, societats gastronòmiques, nutricionistes, productes pastisseria, volen ser un food-lab., elaboradors de càterings de domicili, petits productors, etc.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per adquirir la maquinària necessària i adequar el local, ASCA li concedeix un microcrèdit sense interessos de 15.000 € a retornar en 24 mesos.

Sort i força amb el projecte!

 

 

Fons de solidaritat

Si tú també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest …