Com pots col·laborar?

Totes les persones o empreses que fan una aportació econòmica ens ajuden a fer possible el nostre objectiu, crear llocs de treball digne.

Vols aportar econòmicament al nostre fons?

 Tant si ets un particular, una empresa, o una entitat, pots col·laborar fent una aportació online o una transferència.

 Consulta la informació fiscal

DONATIU

Vols col·laborar en alguna campanya?

Hi ha moltes maneres de col·laborar, escull la que més s’ajusti a tu o a la teva empresa i, ajuda’ns a crear treball digne.

Consulta la informació fiscal

CAMPANYES

7

Vols fer voluntariat amb nosaltres?

Les persones voluntàries de la fundació són professionals, que comparteixen la seva experiència amb l’objectiu d’ajudar a tornar a començar. Vols formar-ne part? 

 

fer voluntariat

TESTIMONIS

Altres maneres de col·laborar

Testimonis

Q
Des de quan i per què ets voluntària a ASCA?

Sempre havia pensat que quan em jubilés volia fer de voluntària. Primer, i durant mig any, vaig col·laborar amb la Creu Roja de Sant Celoni, però no m’identificava massa amb el lloc que em van assignar. Aleshores, un conegut em va parlar d’ASCA i ara sóc voluntària de la Fundació des de fa tres anys. També faig de voluntària a Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera (ISVAT), des d’on transmetem als ajuntaments les necessitats i inquietuds socials de la ciutadania.

Montserrat Guinovart

Voluntària d’ASCA

Montserrat Guinovart

Voluntària d'ASCA

Q

És difícil resumir en poques paraules què ha representat per a mi ASCA. Han estat anys molt gratificants, he fet molt bones amistats i he pogut gaudir i sentir-me molt satisfet en veure que la nostra feina ha permès a moltes persones sortir de l’atur i portar a terme iniciatives i projectes de vida.

Josep Maria Trullàs

Voluntari d’ASCA

Josep M. Trullàs

Voluntari d'ASCA

Q

En primer lloc, satisfer la meva necessitat de trobar-me útil i solidari participant en la resolució de problemes i necessitats. Després, l’amistat amb tot l’equip de col·laboradors i treballadors d’ASCA m’ha permès sentir-me orgullós de pertànyer a una comunitat on les donacions econòmiques de persones generoses es destinen totalment als objectius de la fundació: reduir l’atur amb treball digne.

Lluís Colom

Voluntari d’ASCA

Lluís Colom

Voluntari d'ASCA

Voluntariat

  • Vols fer un voluntariat amb nosaltres?
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.