Projectes reals

Projectes reals impulsats per ASCA

“Fer realitat aquest projecte m’ha suposat un creixement personal”: La Cassola de l’Ana

Ana Mora, ha agafat el traspàs de la rostisseria “La Cassola de l’Ana” a Santa Perpètua de la Mogoda, ella mateixa ens explica quin procés ha seguit:  Com vas començar amb aquest projecte? Feia molts anys que treballava en una rostisseria, i cada cop tenia més responsabilitats. Vaig anar a viure fora de Barcelona i em vaig quedar a l’atur. Aleshores vaig decidir que m’havia d’establir pel meu compte i vaig començar a buscar una rostisseria en traspàs. Em va costar…

0 comentarios

“Engegar un negoci és de valents”: la meva experiència amb Chocommlate

Anna Maria Castrillo, ha creat la marca Chocommlate, especialitzada en la fabricació i comercialització d’articles tèxtils pensats i dissenyats per ella per a la llar. L’Anna Maria ens explica el procés de passar de crear una marca a obrir una botiga: Com vas començar amb aquest projecte? Estava una situació precària, tenia feina però no em permetia viure amb dignitat. A causa de la meva edat no trobava cap altre feina i després de donar moltes voltes al que jo sabia…

0 comentarios

El Cafetero: “el meu propi negoci a Terrassa”

Jayro Ramon Zamora de Terrassa, ha decidit emprendre amb l’obertura d’una cafeteria. Ell mateix ens explica la seva experiència: Com vas començar amb aquest projecte? Jo vaig créixer en una finca de cafè, conec tota la primera fase del procés del cafè des de la sembra fins que el productor l’exporta. Una vegada a Espanya, he vist moltes cafeteries, i hi ha una bona cultura del cafè. Sempre he tingut en ment que el dia que pogués, posaria una bona…

0 comentarios

QUÈ FEM  PRÉSTECS  PREMIS PIÑOL  COMUNICACIÓ  GALERIA  NOTÍCIES  CONTACTAR

Vols col·laborar?  Vols un préstec?