El 19 de febrer de 2015 hem rebut a Saragossa el Premi ERI concedit per la Federación de Asociaciones Empresariales de Empresas de Inserción, FAEDEI, amb la col·laboració del Ministerio de Empleo y Seguridad Social, la Direccion General de Servicios para la Familia y la Infancia del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad y la Fundación Bancaria “la Caixa”.

L’Associació Territorial Feicat va proposar la candidatura d’Acció Solidària Contra l’Atur. El Premi ERI distingeix persones, empreses privades i entitats públiques que han contribuït decisivament en la creació, desenvolupament i visibilització de les empreses d’inserció. Amb aquest premi es reconeix la tasca i el compromís d’ASCA amb la inserció sociolaboral de les persones amb dificultats d’accés al mercat laboral.

El premi el va recollir el Sr. Joan Comas, president de la Fundació durant la III Feria de Empresas de Inserción INSERCIONA 2015 “Empresas Socialmente Responsables”. Pots veure les fotografies de l’acte a aquí.

També s’ha concedit un premi per la seva trajectòria a la Sra. Núria de Gispert, així com, al Sr. Angel Ros en representació de  l’Ajuntament de Lleida per la feina que ha fet per a les persones amb risc d’exclusió, així com a altres persones i Entitats de la resta d’Espanya.

Des d’aquí volem felicitar a tots els premiats, així com agrair als organitzadors la concessió del mateix.
premi-eri