L’Arrodoniment Solidari: un altra forma de ser solidari/ària

Coneixes l’Arrodoniment Solidari? És el canal de recaptació de fons que et permet fer donacions, de forma voluntària, en establiments comercials físics cada vegada que pagues amb targeta. Una manera més de ser solidari/ària en el teu dia a dia.

Worldcoo, en el 2012 amb el Sergi Figueres i l’Aureli Bou al capdavant, va ser l’empresa que va començar a desenvolupar una eina on line i gratuïta que permetia a les empreses d’e-commerce finançar projectes socials i de cooperació a través dels seus usuaris i usuàries, i cinc anys després, va crear l’Arrodoniment Solidari, passant del món on line al off line.

En aquests 10 anys ha rebut més de 50.000.000 donacions amb la finalitat d’ajudar a diferents entitats socials i mediambientals a finançar més de 690 projectes.

Alguns dels projectes que s’estan realitzant actualment són, per exemple, el de AFANOC – Nens amb Càncer amb el que gràcies a 9.605 persones donants – clientes de les Sabateries Querol– han finançat amb 8.697 € a 28 joves amb càncer perquè puguin anar de colònies o  el de Salut Mental Catalunya amb el que gràcies a 385.774 persones donants –  clientes de Viena han finançat amb 151.345 € a 1.360 persones amb esclerosi múltiple i malalties neurodegeneratives i als seus respectius familiars, perquè rebin atenció integral.

Des del passat mes de juliol Acció Solidària Contra l’Atur ja és una entitat social col·laboradora de Worldcoo. Això què vol dir? Això significa que si alguna de les empreses amb causa, és a dir, socialment responsable, del seu portfoli vol col·laborar amb el nostre projecte, ‘Treball digne. Ajuda’ns a enfortir a persones vulnerables impulsant els seus projectes d’auto ocupació i/o consolidació de llocs de treball, ja ho pot fer. Només s’ha de sol·licitar!

Empreses com Wala, Fesmes bricolatge, Condis, Cottet, Hawkers, Caprabo o Sprinter ja ho han fet amb altres causes socials i mediambientals.

Ara, quan utilitzis la teva targeta com a mètode de pagament en les teves compres, no oblidis que potser, aquell establiment et permetrà fer una petita donació solidària a través de l’Arrodoniment Solidari. I si no t’ho ofereix, no perdis l’oportunitat de sol·licitar l’adhesió de l’establiment a Woldcoo! Com més siguem, més persones en situació de vulnerabilitat podran capgirar les seves circumstàncies vitals.

Share This