El 16/02/2015 hem assistit a l’ acte “Catalunya Emprèn: Noves eines per a emprenedors i entitats”. L’acte ha comptat amb la participació del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha fet un balanç de les fites i resultats del programa Catalunya Emprèn fins al moment.

L’acte, que ja tingut lloc en la Sala d’actes d’ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129) ha servit també per presentar noves eines que es posen a disposició de les persones emprenedores i de les entitats que hi presten suport: la web és un mapa digital que recull tots els serveis a l’emprenedor prestats per entitats públiques i privades de Catalunya.  Formen part de la comunitat: Start-Up Catalonia, #Serveisperemprendre,Treball autònom, Xarxa Catalunya Emprèn, Aracoop, @EmprenSocial, Emprenedoria Corporativa, Ship2B i Reempresa.

En últim lloc hi hagut una taula d’agents de l’ecosistema emprenedor que han mostrat com, cadascun d’ells respectivament, contribueix a cobrir les necessitats i potenciar un segment emprenedor en concret. Aquesta és la diversitat emprenedora que engloba i recull en el seu si el Programa Catalunya Emprèn.