Eduard Castell de Mataró, esta actualment a l’atur, sempre ha treballat en l’àmbit del petit comerç, coneix la gestió de les botigues i el tracte amb el client. Actualment vol obrir una franquícia de Vinalium: botiga dedicada al comerç del vi.

Ha llogat un local de 80 m2 al C/ Nou, 18 de Mataró, en el nucli antic i en una zona comercial. Ha pagat el lloguer, el cost de la franquícia, les obres d’adequació del local, la caixa i l’ordinador.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per comprar 1.400 ampolles de vi per tal d’omplir la botiga i ASCA li concedeix un microcrèdit sense interessos de 11.920,84€ a retornar en 36 pagaments.

La botiga va començar l’activitat el mes d’agost de 2017. Al cap d’un temps, des d’ASCA fem un seguiment del projecte i el visitem de nou. La inversió real ha estat molt propera a la previsió. Les vendes a la botiga estan per sobre de les previsions i les perspectives són bones. Actualment el promotor, l’Eduard, està mirant de contractar una persona relacionada amb l’àmbit de l’hosteleria i de vocació de somelier per dinamitzar l’activitat, organitzar “cates i maridatges” i fidelitzar la clientela.

L’èxit d’aquest projecte no és improvisat, ha intervingut que la franquícia coneix el negoci, la gama de productes es amplia i experimentada, la bona ubicació de la botiga, ja que està situada al centre de Mataró, i l’experiència i les habilitats de l’Eduard.

Des d’aquí desitgem que el projecte segueixi anant molt bé!