Trinijove es una Fundació dedicada a la formació i a la inserció en el món del treball dels joves amb risc d’exclusió social.

Per dur a terme la seva tasca, a més d’altres actuacions, han creat un Centre Especial de Treball que desenvolupa diferents activitats, i entre aquestes la de recollida de residus. Actualment volen ampliar aquest i obrir una nova branca en aquest camp, com és la recollida, reutilització i tractament d’ordinadors, atenent l’ interès de la Generalitat de Catalunya de potenciar el tractament dels ordinadors en desús.

Disposen de un local en el Districte 22@ de Barcelona, al c/ Pujades 97, cedit per l’Ajuntament. La UPC i CISCO Systems col·laboren amb ells per a la formació de professionals en el tractament dels ordinadors usats, així com, reben ajudes a fons perdut de l’Ajuntament i de la Fundació La Caixa, entre d’altres.

Creuen que amb aquesta nova activitat generaran beneficis econòmics per a la Fundació Trinijove, i també de beneficis socials amb la inclusió dels col·lectius vulnerables en un projecte que aporta valor afegit i responsabilitat corporativa empresarial.

La idea és formar 45 joves entre 16 i 25 anys, per tal que puguin obtenir l’acreditació de CISCO, com a tècnics especialitzats en el muntatge, reparació i manteniment d’equips informàtics.Tant la tasca d’anàlisi, com d’estucatge dels equips per a la venda, desballestament i els cursos es faran en la nau que disposen.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur, ja que l’edifici és modernista i requereix una important adequació. ASCA els concedeix un préstec sense interès de 75.000 € a retornar en 5 anys

Molta força en aquest projecte!