2016_05_05_Enclau (2)El 05/05/2016 el secretari  d’Acció Solidària Contra l’Atur, el Sr. Miquel Verdaguer, va assisti a la Taula d’Experiències: APS, grups de consum i finances ètiques organitzada per Enclau a València. L’acteva tenir lloc en el Saló d’Actes de la Facultat d’Administració i Direcció d’Empreses de la Universitat Politècnica de València a les 15:30 h.

La taula d’experiències estava composta per entitats que van explicar les seves iniciatives al voltant de l’Aprenentatge i Servei (APS), Grups de consum i les finances Ètiques.

2016_05_05_Enclau (3)L’aprenentatge-servei és una proposta educativa on els participants es formen per a implicar-se en necessitats reals de l’entorn amb la finalitat de millorar-ho. Cal promoure altres opcions de finançament al tradicional per a canviar la situació financera actual i la Universitat pot ser un bon instrument per a arribar a aconseguir-ho.

  • En quant a ApS van assistir la Facultat de Farmàcia de Burjassot que està desenvolupant un projecte d’ApS a la Universitat de València i l’Associació AFEMPES amb un altre projecte d’ApS mediambiental.
  • En quant a Grups de Consum va anar-hi Biotrèmol d’Alacant i el de GC Vera de la UPV. Es van plantejar temes com: perquè critiquen els productes químics? D’ on venen els aliments que consumim? Que hi ha darrere?
  • En quant a Finances Ètiques vam ser Acció Solidària contra l’Atur de Barcelona i la Xarxa Enclau vam explicar qui som i què fem.

Enclau