José Alcalà de Sant Salvador de Guardiola vol posar en marxa la rostisseria Els ametllers al C/ Sant Antoni Abad, 5 de Manresa. En aquesta zona no hi ha cap altre negoci d’aquest tipus i es troba molt a prop de la zona universitària i a més també té un mercat setmanal.

Els productes que es volen oferir bàsicament es poden agrupar en 3 línies:

  • Rostisseria principalment de pollastres
  • Servei de menjar per emportar, amb un sortit ampli de plats preparats (tradicionals i lleugers): pastes, arrossos, rostit de carn.
  • Begudes i aperitius: refrescos, aigües, patates, olives…
  • Varis: pa i complements que no seran la base del negoci, però que pot complementar als productes bàsics (pots de tomàquet, oli…)

El local tindrà un expositor amb el menjar cuinat i també postades amb els diferents productes que es poden vendre. Hi haurà la possibilitat de poder escalfar els plats amb el microones. Amb aquest projecte es crea en un principi un lloc de feina, amb la possibilitat d’ampliar en funció del creixement d’aquest.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur pel projecte d’enginyeria, la llicència d’obertura i la fregidora. ASCA els concedeix un microcrèdit sense interessos de 2.970 € a retornar en 36 quotes.

Sort i força amb el projecte!