Josep Sucarrats de Manresa l’any 2011 va estrenar la primera versió del cavall alat amb unes ales mecàniques accionades manualment: Pegasus, The winged hores. El cavall ha estat entrenat específicament per portar un complex sistema que permet ancorar les ales al cavall sense que aquest perdi l’equilibri en cap moment. D’aquesta manera pot trotar i galopar alhora que bat les ales.

Signatura del microcrèdit

Durant 5 anys les ha utilitzat per als espectacles sota la direcció de la companyia Drakonia. Vol ampliar l’espectacle basat en el cavall alat de Zeus i heroi de Belerofonte, i explotar-lo directament amb finalitat pedagògiques, amb venda de llibres de contes i merchandaising.

 

 

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur, ja que per portar endavant el projecte li cal millorar el mecanisme del moviment de les ales de forma que s’assemblin al moviment real dels ocells. Amb l’ajuda del departament de Robòtica Aplicada de la UPC de Manresa han desenvolupat i provat amb èxit un prototip a escala reduïda, i així passaria d’unes ales mecàniques a unes de robòtiques. ASCA li concedeix un microcrèdit sense interessos de 15.000 € a retornar en 24 pagaments.

Sort i força amb el projecte!