Claudia Esther Lugo de Barcelona té la iniciativa de posar en marxa un obrador artesanal i ecològic, El cor de la Llavor a on s’elaboraran i distribuiran productes orgànics com empanades, quiches, coques, postres, que vendran a botigues, cafeteries, restaurants i altres negocis a qui els interessi oferir productes com aquests. La distribució la faran mitjançant la web, cadenes de distribució, quioscs en parcs i mercats, centres cívics, col·legis i espais de lleure, etc.

Han iniciat l’activitat esmentada en fase prova, amb bons resultats fins a on han pogut arribar amb els seus mitjans. Creuen en el seu projecte per varies raons, perquè:

  • la gent cada vegada te menys temps per cuinar
  • els productes de menjar preparat cada cop tenen més sortida
  • el local està situat en un lloc molt concorregut davant del mercat de la Concepció,
  • en totes les degustacions que s’han fet en les botigues de alimentació hi ha hagut molt bona acceptació per part del públic, tant per la qualitat del producte i pel preu que proposen.

Per tal de desenvolupar adequadament l’empresa cal augmentar la partida financera, havent sol·licitat i aconseguit l’ajut d’un ICO i demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur. Amb aquest projecte es creen 3 llocs de feina.

En conseqüència de l’estudi efectuat ASCA li concedeix un préstec sense interès de 6.000 € a retornar en 36 mesos.

Sort i força amb el projecte!