20160914_125944Marcos Montero de Barcelona, ha perfeccionat l’ofici de sabater, i durant molt de temps ha anat cada dia al taller especialitzat “Calzados Hidalgo” al C/ Balmes 296 de Barcelona a prop de la plaça Molina.

El Sr. Hidalgo, propietari d’aquest taller a part de transmetre els seus coneixements, assessora el client per al confort i qualitat de les sabates, materials, tints, fabrica calçat d’alta qualitat i fins i tot sabates ortopèdiques.

 

20160914_130234Ha decidit jubilar-se i traspassar el negoci a en Marcos, ja que a més a més, la clientela ja ha dipositat la confiança en ell. Aquest seguirà amb el negoci reparant calçat, venent diferents accessoris per a les sabates, i en un futur vol ampliar a fer duplicats de claus, còpies de comandaments per a claus de garatge, piles, corretges de rellotges, fabricació de segells i gravació de plaques.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder fer front al traspàs i ASCA li concedeix un microcrèdit sense interès de 7.000 € a retornar en 24 terminis.

Sort i força amb el projecte!