Karolyna Nuñez és sociòloga i treballa en el sector. Amb la seva experiència laboral vol obrir l’espai intercultural “La Tregua”: art i transformació social. Ha participat en projectes similars més petits a la ciutat de Barcelona, per tant coneix el sector, i disposa de contactes. La cooperativa Calidoscoop també dóna suport al projecte.

IMG_3502-33Vol generar espais d’integració al barri, un lloc d’intercanvi transgeneracional i de diversitat mitjançant les activitats artístiques. Vol fer cursos i activitats puntuals (danses, intercanvis d’idiomes, cercles d’interès…) en diferents franges horàries per intentar captar el nombre més gran possible de membres o simplement ser un lloc per gaudir d’un moment de relaxació, de lectura o compartint un cafè.

IMG_3473-5'El projecte s’emmarca dins de 3 grans àrees de treball: promoció de l’art (moviment i expressió, desenvolupament personal i coneixement si habilitats pràctiques), augmentar el teixit veïnal i social (voluntaris, activitats veïnals, programa d’acollida de nous veïns i cessió d’espais) i desenvolupament de l’economia solidària (banc del temps, promoció d’autogestió veïnal i espectacles solidaris).

Aquest espai està situat al barri de Gràcia, al C/ Congost, 16 de Barcelona, amb diferents sales i un petit espai destinat a cafeteria.

Demana un préstec sense interès a Acció Solidària Contra l’Atur per pagar la fiança i fer l’adaptació del local. Se li concedeix un microcrèdit de 9.000 €, que retornarà una part quan rebi la capitalització de l’atur i la resta ho farà en mensualitats.

¡Sort i força amb el projecte!