Ana Isabel Reyes de Barcelona és autònoma i  vol obrir un espai per a la celebració d’events amb el nom d’Ilusióname Reyes. Coneix el  sector, i té experiència en el desenvolupament d’activitats socials, així com té la capacitat de dissenyar i oferir productes personalitzats. Contractarà  a part serveis addicionals com fotografia, menjar, neteja, pastisseria, animació, etc.

Actualment amb el seu marit regenten una botiga a on venen tota mena d’articles per a les celebracions socials. En aquesta botiga també hi ha un estudi fotogràfic i molts dels productes que es venen són dissenyats i elaborats per ells mateixos.

Vol obrir un espai per al desenvolupament d’esdeveniments i celebracions socials de tot tipus: aniversaris, baby shower, batejos, comunions, casaments, festes, etc., concretament al C/ Alloza 30 de Barcelona.

Demana un ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per reformes en el local, obtenir les llicències i fer la instal·lació elèctrica. ASCA li concedeix un microcrèdit sense interessos de 9.000 € a retornar en 36 quotes.

Des d’aquí li desitgem molta sort en aquest projecte!