Catherine Marie Lips de Barcelona, és una emprenedora que viu amb parella i té un nadó. Actualment treballa a temps parcial d’analista, ja que vol conciliar al màxim la vida laboral amb la familiar. Per aquest motiu i vol obrir a Barcelona un espai de guarderia amb co-working Cobaby Barcelona, ja que ha detectat que els pares no troben una conciliació satisfactòria entre el treball i la cura dels infants.

Vol fer un centre per a la conciliació de la vida laboral i familiar, dirigit a pares amb infants entre 6 mesos i 3 anys.  Els pares podran deixar els seus fills en el centre de suport familiar i infantil mentre treballen en els seus projectes empresarials en el mateix local de la guarderia.  La proximitat en un mateix local dels dos espais, permet gaudir a pares-fills de moments claus del dia, com el dinar, així com, a les mares lactants, seguir alletament els seus fills. Ha trobat un local adequat al C/ Sepúlveda 65, de Barcelona, i en el mateix lloc també s’oferirà la possibilitat d’activitats en grup o individuals per gaudir més de l’embaràs, postpart i criança dels fills.

En un principi es creen 2 llocs de treball, que es preveu créixer en 5 llocs d’aquí a un any. És un servei únic a Barcelona, i tampoc està gaire estès a altres països.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per adquirir el material i fer la remodelació del local, ja que s’ha d’instal·lar un bany, un canviador per a nadons, fer les divisions per la zona de coworking, així com, adequar  l’espai per a tallers. En aquest espai es podrien  posar fins a un màxim de 10 nadons, i com és considerat com un centre de suport familiar i infantil, els requisits de permís d’activitat són els que fixen els bombers. ASCA li concedeix un microcrèdit sense cap tipus d’interès de 14.000 € a retornar en 36 mesos.

Sort i força amb el projecte!

Si tu també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest…

Col·labora fent una donació al nostre Fons de Solidaritat