Rosa Batalla de Barcelona amb dos emprenedors més (un especialista en gastronomia-nutricionista especialista en productes ecològics i una cuinera) han  constituït la cooperativa Menjador Ca la Rosa d’iniciativa social i sense ànim de lucre.

El propòsit és atendre la necessitat manifestada per part de varies famílies d’oferir menjar sa i de qualitat en el temps de migdia, als seus fills. El “Menjador Ca la Rosa” està molt a prop d’escoles (c/ Mn. Juliana, 23, BCN) i permet complir els horaris dels petits al migdia, i fins i tot, atendre’ls si tenen alguna tasca extraescolar. Actualment hi ha un grup de famílies que fan ús d’un servei similar a la zona de Sagrera/Sant Andreu i aquesta ha estat una de les raons per a la posta en marxa de “Ca la Rosa”.

El servei està basat en dos àrees principals, els menús i l’assessorament: menús de qualitat al migdia, carmanyoles bio, menú per a adolescents, coaching nutricional a les famílies a traves de consultes individuals i activitats grupals per parlar d’alimentació infantil, i menjar sa i ecològic. També s’ofereix assessorament a altres professionals restauradors de col·lectius, per a la introducció de productes ecològics i saludables en els menús. En un futur immediat volen cobrir altres demandes pròpies del càtering per a usuaris prop de la cuina industrial de la cooperativa en qüestió.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per acabar d’adequar les instal·lacions, amb aquest projecte es creen 3 llocs de treball i es preveu ampliar a dos més. S’aprova un préstec sense interès de 10.000 € a retornar en 36 mesos.

Podeu veure a aquí un reportatge que els hi ha fet a El Diari del Treball el 17/07/2015 i aquí per un del Diari Ara del 05/02/2017.

Sort i força en el projecte!