Maria Mercedes López és un persona amb gran experiència en el tracte a pacients amb variades patologies, i per poder seguir amb la seva especialitat, decideix de fer el mateix en un local idoni en la població de Sant Feliu de Llobregat. El Centre de rehabilitació física Kinement estarà situat a Pg. del Pins, 49, de St. Feliu de Llobregat. Serà un Institut de rehabilitació i fisioteràpia a on es realitzaran tractaments privats i/o col·lectius, per cuidar lesions patològiques, musculars, del estrès, correcció postural, electroteràpia, estiraments, etc. També s’hi faran altres activitats no patològiques com classes per a l’esquena, gimnàstica per a mares-bebès, cursos sobre salut, nutrició, grups per a caminar, rutes a peu i amb bici, Pilates, …

L’objectiu del centre és crear 3 llocs de treball, més 2 fisioterapeutes en un proper termini, així com un recepcionista/administratiu.

S’aconseguiren les certificacions ISO i EFQM per tal de optar en un futur proper treballar per a la Seguretat Social i Mútues, i ampliar el seu camp d’actuació amb clients interns i externs.

Disposen de 35.000 € de fons propis i demanen a Acció Solidària Contra l’Atur una ajuda. ASCA després d’avaluar el pla d’empresa decideix concedir-li un préstec sense interès de 8.000€.

Sort i força amb el projecte!

 Maig 2015