Kamal Ben Brahim de San Joan de Mediona regenta des de l’octubre de 2015 en règim d’autònoms una pastisseria de productes marroquins: “Salma”. Està ubicat  en el local de l’anterior Forn de pa Claret al C/ Dels Ferrers 42, de Vilafranca del Penedès.

El forn- pastisseria es troba en un carrer comercial a uns 200 metres de l’Ajuntament i just al davant d’una associació (Alkantara) que es dedica a l’ajuda a marroquins.  A part de dolços, pastes, creps, etc. també hi ven pa i begudes, fa servei de càtering a demanda i subministra a bars.  L’elaboració dels productes es pròpia i la fa una persona contractada a mitja jornada. Amb aquest projecte es creen 2 llocs de feina.

En el seu moment va adequar el local d’uns 40 m2 i va instal·lar-hi la maquinària necessària (congelador, forn, etc.). Ara vol fer canvis en la barra i la taula per servir begudes calentes i posar una nevera expositora per vendre pastissos. Paral·lelament l’Ajuntament li ha dit que cal fer una sortida de fums.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder fer la sortida de fums, i ASCA li concedeix un préstec sense interès de 5.040€ a retornar en 24 terminis.

Sort i força amb el projecte!