Gabriel Cristancho de Santa Perpètua de Mogoda està a l’atur, i ha treballat en diversos sectors, entre ells el de la ferreteria.

Mitjançant el projecte Reempresa vol adquirir l’activitat d’una ferreteria de venda  al detall que venen productes de bricolatge, eines i jardineria: Ferreteria Olivé. El local d’uns 100 m2 està situat  a l’Avinguda Barcelona 24, de la mateixa població i es traspassa per jubilació del propietari.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per fer front al pagament del traspàs i ASCA li concedeix un préstec sense interès de 15.000€ a retornar en 24 pagaments. Amb aquest projecte es crearan 2 llocs de treball.

Després d’un any de funcionament, el 8 de març de 2017 anem a fer una visita de seguiment del projecte. La facturació mensual està molt per sota de la prevista inicialment, la proposta de l’antic propietari i de Reempresa era exagerada.

La botiga està endreçada, els productes correctament exposats a un preu molt competitiu, i no té competència al barri. Té una àmplia varietat de productes, però els que fan referència a la il·luminació i els adhesius/pintura representen un alt % de la seva facturació.

Els clients són bàsicament gent del barri i ha pogut constatar que alguns no estaven gaire satisfets amb el servei dels anteriors propietaris de la botiga. Actualment està informatitzant la botiga i intenta ajustar al màxim els preus com a reclam per fidelitzar la clientela, així com fa petites reformes a casa per encàrrec.

Força amb el projecte!