Cristina Cabrera de Barcelona té una àmplia experiència en el sector de la estètica i els seus derivats, coneix els productes, proveïdors i per la seva trajectòria professional disposa d’una amplia cartera de clients.

Professionalment fa tractaments corporals, facials, terapèutics en Spas i en Centres Wellness. Practica tractaments de teràpia d’oxigen, vitamínics, antiaging, drenatge limfàtic, anticelulitic, quiromassatge, depilacions i manicures, etc. Sempre s’ha orientat a tractaments estètics de qualitat, amb els que ha aconseguit la fidelització d’un mínim de clients.

Actualment es troba a l’atur, i amb el coneixement que té ha decidit obrir el seu  propi local d’estètica “Cristina’s Beauty Moments situat en c/ Vallespir 186, a la zona de Les Corts de Barcelona, a prop d’una zona comercial i d’un mercat. Amb aquest projecte es creen dos llocs de feina

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per condicionar el local. ASCA aprova la concessió d’un préstec sense interès de 6.000€, a retornar en 24 mesos.

Podeu trobar una entrevista a la Cristina dins del llibre  Emprendre a prop teu de TriniJove. També podeu recuperar una notícia apareguda el El Món.

Sort i força amb el projecte!